Lahjatoimitukset – UKK

Mitä lahjatoimitukset ovat?

Lahjatoimitukset ovat Uber Eats ‑tilauksia, joita voit lähettää ystävillesi, perheenjäsenillesi ja tärkeille työntekijöille arkipäivän tilaisuuksiin, kuten lomille, tai kiitos- tai onnittelulahjaksi. Voit lisätä henkilökohtaisen huomautuksen ja seurata toimitusta Uber Eats -sovelluksessa.

Mistä löydän lahjojen toimitusvaihtoehdon?

Löydät lahjan toimitusvaihtoehdon kassanäytöltä ennen tilauksen tekemistä.

Maksavatko lahjatoimitukset enemmän?

Ei, lahjatoimituksista ei veloiteta lisämaksua.

Miten voin seurata lahjojen toimitustilaustani?

1. Napauta Uber Eats ‑sovelluksen alareunassa olevan valikkopalkin Tilaukset-kohtaa.
  2. Etsi ja seuraa lahjatilaustasi valitsemalla Aiemmat tilaukset.

Ilmoitatteko vastaanottajalle, että lähetin lahjan?

Kyllä, lähetämme vastaanottajalle tekstiviestin, jossa ilmoitamme hänelle, että lahja on tulossa. Vastaanottaja voi myös seurata lahjan toimitusta Uber Eats -sovelluksessa tai verkossa. Voit myös ilmoittaa vastaanottajalle, kun lahja on toimitettu.

Mistä tiedän, onko lahja toimitettu?

Voit seurata lahjan toimitusta Uber Eats -sovelluksen Tilaukset-osiossa. Saat myös ilmoituksen, kun lahja on toimitettu.

Entä, jos minulla on muita ongelmia lahjatilauksen kanssa tai jos tilaus jäänyt saapumatta?

Jos sinulla on muita ongelmia lahjatilauksen kanssa tai jos tilaus ei saavu perille, käy osoitteessa help.uber.com ja ota yhteyttä tukitiimiimme.