Eats Pass Cancellation and Refund

Voit perua Uber Eats ‑passin milloin tahansa viimeistään 24 tuntia ennen seuraavaa sovittua maksua. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan seuraavasta jaksosta.

Voit peruuttaa Uber Eats ‑passin seuraavasti:

1. Avaa Uber Eats -sovellus.
  2. Näet tilisi napauttamalla alareunassa olevan valikkopalkin profiilikuvaketta.
  3. Avaa Uber Eats ‑passin osio napauttamalla kohtaa Uber Eats ‑passi.
  4. Napauta osiossa kohtaa Muokkaa jäsenyyttä.
  5. Napauta Lopeta jäsenyys ‑kohtaa ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Kun peruutat Uber Eats ‑passin, voit edelleen käyttää etujasi nykyisen laskutusjakson loppuun asti.