Miten päivitän tai poistan maksutavan?

Voit pyytää kyytiä, kun lisäät ja valitset ensisijaisen maksutavan. Maasta ja kaupungista riippuen voit lisätä eri maksutapoja, kuten luottokortteja, käteismaksun tai PayPal-tilin. Veloitus tehdään valitsemaltasi maksutavalta, kun tilaus on toimitettu.

Maksutavan lisääminen

1. Napauta Tili ja sitten Lompakko.
  2. Napauta Lisää maksu.
  3. Lisää maksutapa skannaamalla kortti, antamalla kortin tiedot manuaalisesti tai lisäämällä vaihtoehtoinen maksutapa.

Luotto- tai pankkikortin skannaus

1. Kortin skannaus tapahtuu napauttamalla kameran kuvaketta. Puhelimesi saattaa pyytää Uber-sovellukselta lupaa käyttää kameraa.
  2. Keskitä korttisi puhelimen näyttöön niin, että kaikki neljä kulmaa vilkkuvat vihreinä. Kortit, joissa on kohokuvioituja kirjaimia ja numeroita, ovat yleensä helpoimpia skannata.
  3. Anna kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVV-numero ja laskutusosoitteen postinumero.
  4. Napauta Tallenna.

Voit lisätä luotto- tai pankkikortin manuaalisesti näin:

1. Anna kortin numero.
  2. Anna kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVV-numero ja laskutusosoitteen postinumero.
  3. Napauta Tallenna.

Kortin tietojen päivittäminen

Voit muokata pankki- tai luottokortin viimeistä voimassaolopäivää, CCV-numeroa ja laskutusosoitteen postinumeroa.

1. Valitse Tili ja sitten Lompakko.
  2. Valitse maksuvaihtoehto, jonka haluat päivittää.
  3. Napauta kolmea pistettä ja sitten Muokkaa.
  4. Tee muutokset ja napauta sitten Tallenna.

Vaikka pankki- tai luottokortin numeroa ei voi muokata, kortti voidaan poistaa tililtäsi ja lisätä uudelleen uutena maksutapana.

Maksutavan poistaminen

Tililläsi pitää aina olla vähintään yksi maksutapa. Jos haluat poistaa ainoan maksutapasi, sinun täytyy lisätä ensin uusi maksutapa.

1. Valitse Tili ja sitten Lompakko.
  2. Valitse kortti, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta kolmen pisteen kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  4. Napauta Poista ja vahvista.