Ruokailuvälineiden ja mausteiden pyytäminen

Kaikki kaupat eivät tarjoa mahdollisuutta pyytää ruokailuvälineitä ja mausteita.

Näin pyydät ruokailuvälineitä tai mausteita:

1. Lisää tuotteita ostoskoriin.
  2. Tarkista tilauksesi napauttamalla Näytä ostoskori.
  3. Valitse vaihtoehto pyytää kertakäyttötuotteita, jos kyseinen vaihtoehto on saatavilla. Sinun on ehkä lisättävä tilaukseen kommentti ja kerrottava, minkä kertakäyttötuotteiden haluat sisältyvän tilaukseen.

Varmista, että teet tämän ennen tilauksen tekemistä.

Osa kaupoista lisää kertakäyttötuotteita (ruokailuvälineet, lautasliinat, mausteet ym.) tilaukseen vain pyydettäessä. Kaupat tekevät yleensä parhaansa täyttääkseen pyyntösi.