Lue lisää Uber Cashista

Tutustu alla oleviin kohtiin ja valitse luettelosta sopivin vaihtoehto saadaksesi lisätietoa Uber Cash -saldosta tai apua ongelmaan. Saat lisätietoja Uber Cash -saldon ostamisesta ja käyttämisestä valitsemalla:
Kun tililläsi on tarpeeksi Uber Cash -saldoa, voit vaihtaa aiemman matkan maksun Uber Cash -saldoon. Saat lisätietoja klikkaamalla linkkiä:
Uber Cash ‑saldoa, jota ei ole ostettu, ei hyvitetä. Tähän kuuluvat promootiokrediitit ja Uber-tuelta saadut summat. Jos haluat pyytää hyvitystä ostamastasi Uber Cash -saldosta, valitse:
Jos sinulla on jotain muuta kysyttävää Uber Cash -saldosta, valitse: