Postmates – UKK

Mitä tapahtuu ja miksi?

Miksi Postmates-kokemusta päivitetään?

Nyt kun Postmates ja Uber Eats ovat yhdistäneet voimansa, päivitämme Postmates-kokemusta tarjotaksemme sinulle lisää ravintoloita, nopeampaa palvelua ja fiksumpia suosituksia.

Miten Postmates-kokemus muuttuu?

Säilytämme Postmatesissa kaiken, mitä rakastat, mutta uudella ilmeellä ja tuntumalla. Lisäksi voit nauttia laajemmasta valikoimasta ravintoloita, ruokakauppoja ja paljon muuta.

Milloin muutos tapahtuu?

Otamme Postmates-kokemuksen uudet päivitykset vähitellen käyttöön lähikuukausina.

Minulla ei ole Uber Eats -tiliä. Miksi oletatte, että minulla on sellainen?

Jos tilitietosi on liitetty Uber Eats -tiliin, mutta sinulla ei ole sellaista, ota yhteyttä Uber Eats -tukitiimiin, jotta asia voidaan selvittää.

Yleiset tilitiedot

Miksi minun pitää kirjautua Postmatesiin Uber-tililläni?

Postmates ja Uber Eats ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen sinulle lisää ravintoloita, nopeampaa palvelua ja parempia suosituksia. Yhdistä Postmates- ja Uber-tilisi Postmates-sovelluksessa, niin pääset nauttimaan tästä yhdistetystä kokemuksesta!

Entä jos en halua Uber Eats- tai Postmates-tiliä?

Käyttäjät saavat Uberilta viestejä, joissa käyttäjiä pyydetään yhdistämään tilinsä. Voit estää tilisi yhdistämisen, mutta jos teet näin, et voi käyttää Postmatesia. Käyttäjille lähetetään viestejä, joissa kerrotaan, mitä on odotettavissa ja miten tilien yhdistämisestä voi kieltäytyä.

Saan virheilmoituksen: "Postmates-tilisi on yhdistetty Uberiin. Jatkaaksesi...", mikä tämä on?

iOS: Päivitä sovelluksesi App Storessa.

Android: Päivitä sovellus Google Play Kaupassa.

Ovatko kaikki Postmatesissa saatavilla olevat ravintolat saatavilla myös Uber Eatsissa?

Kyllä, aiemmin käytettävissäsi olleet ravintolat ovat jatkossakin käytettävissäsi Postmatesissa.

Myös monet Postmates-kaupat siirtyvät Uber Eatsiin. Tarkista Uber Eats ‑sovelluksesta, mitkä kaupat ovat tällä hetkellä käytettävissä. Otamme aina uusia kauppoja mukaan palveluun.

Jos yksi tilini on estetty, tarkoittaako se, että toinenkin tilini on estetty?

Tilien estoja arvioidaan tapauskohtaisesti, eivätkä ne aina tarkoita, että käyttäjä on estetty molemmilla alustoilla.

Tietyissä tapauksissa tilisi käyttöoikeutta saatetaan rajoittaa molemmilla alustoilla. Joissakin tilanteissa näin ei kuitenkaan ole, joten suosittelemme aina, että yrität vahvistaa käyttöoikeuden kirjautumalla tilillesi.

Miten kirjaudun olemassa olevalle Postmates-tililleni?

Kirjaudu Postmates-tilillesi syöttämällä puhelinnumero, jota käytit rekisteröitymiseen sovelluksessa tai verkkosivustolla. Sinua pyydetään ensin yhdistämään tilisi olemassa olevaan Uber-tiliin tai suorittamaan tarvittavat vaiheet uuden Uber-tilin luomiseksi.

Yhdistämisen jälkeen voit jatkossakin kirjautua sisään Postmates-alustaan yhdistetyllä puhelinnumerollasi.

Vaihdoin puhelinnumeroni. Voinko päivittää sen Postmates-alustalla? Jos se ei ole mahdollista, mitä puhelinnumeroa minun tulee käyttää Postmates-tililleni kirjautumiseen?

Et voi vaihtaa puhelinnumeroasi Postmates-alustalla, kun olet yhdistänyt Postmates- ja Uber-tilisi. Sinun tulee jatkossakin käyttää vanhaa Postmates-alustalla olevaa puhelinnumeroasi kirjautuaksesi tilillesi.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää sähköpostiosoitettasi kirjautuaksesi tilillesi klikkaamalla kirjautumisruudussa olevaa En voi kirjautua -linkkiä.

Tilien yhdistäminen

Minulla on Uber Eats -tili. Miksi en voi yhdistää sitä?

Uber Eats -kirjautumistiedoissasi saattaa olla jokin virhe, kuten väärä salasana. Ota yhteyttä Uber Eats -tukitiimiin ja pyydä apua kirjautumisessa.

Siirretäänkö kaikki maksutietoni, saldoni, krediittini, lahjakorttini, käteiseni jne. Uber Eatsiin, kun yhdistän tilini?

Kyllä, kun yhdistät tilisi, maksutapasi ja mahdolliset lahjakortit tai Postmates-käteinen siirretään yhdistetylle tilille. Nykyinen Postmates Cash -summasi on käytettävissä Uber-sovelluksessa Uber Cash -saldona.

Haluan yhdistää tilini, mutta en pysty. Miksi?

Annamme yhä useampien Postmates-asiakkaiden yhdistää Postmates-tilinsä Uber Eats -tiliinsä joka päivä. Tarkkaile sähköpostiasi ja Postmates-sovellusta saadaksesi lisätietoja.

Voinko yhdistää Postmates-sovellukseni Uber-sovellukseen vai tarvitsenko kaksi sovellusta?

Emme muuta ravintolatarjontaa Postmates-sovelluksessa. Voit jatkaa Postmates-sovelluksen käyttöä pienin muutoksin.

Kaikki Postmatesin ravintolat ovat saatavilla Uber Eatsissa.

Voinko käyttää Postmates-tiliäni sen jälkeen, kun olen yhdistänyt sen Uber-tiliini?

Kun olet yhdistänyt Postmates- ja Uber-tilisi, suuri osa tiedoistasi on edelleen käytettävissä Postmates-sovelluksessa. Voit esimerkiksi edelleen tarkistaa aiemmat tilauksesi ja usein käyttää aiemmin antamiasi maksutietoja.

Yksityisyys ja tiedot

Miten Uber Eats käyttää Postmates-tietojani?

Löydät tietosuojakatsauksesta lisätietoja siitä, miten Uber käyttää tietojasi.

Miksi tietoni annetaan Uberille? Ovatko tietoni turvassa?

Löydät tietosuojakatsauksesta lisätietoja siitä, miten Uber käyttää tietojasi.

Miten voin lähettää Uber Eatsille henkilötietojani koskevia pyyntöjä?

Tutustu Lähetä tietosuojatiedustelu -artikkeliin.

Promootiot, krediitit, lompakko ja hyvitykset

Tarkoittaako tämä, että voin käyttää promootioita, käteistä, krediittejä jne. kummankin sovelluksen välillä?

Promootiot rajoittuvat joko Postmatesiin tai Uber Eatsiin sen mukaan, missä promootio on voimassa. Saat viestejä, joista selviää, onko promootio voimassa Uber Eatsissa vai Postmatesissa.

Voit käyttää käteistä ja krediittejä Postmatesissa tai Uber Eatsissa tehtyihin tilauksiin. Voit katsoa käytettävissä olevan saldosi Uber Eats -lompakostasi tai Postmates-lompakosta.

Postmates-lahjakortit siirretään Uber Eatsiin. Voit käyttää tätä lahjakorttia Uber Eats- tai Postmates-tilauksiin.

Miksi en voi saada hyvitystä tilauksestani?

Jos haluat pyytää hyvitystä Postmates-tilauksesta, jonka teit ennen Postmates-tilin yhdistämistä Uber-tiliin, toimi näin:

1. Mene Tilaukset-välilehdelle ja valitse sopiva tilaus.
  2. Klikkaa Ohjeet ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Jos teit tämän tilauksen alun perin Postmates Cash -saldolla, saat hyvityksenä Uber Cash -saldoa. Kaikkien muiden maksutapojen osalta hyvitys maksetaan sille maksutavalle, jota alun perin käytit maksutapahtumassa.

Käytäntömme on muuttunut hiljattain, ja pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Voit pyytää hyvitystä tilauksesta enintään 48 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. Et voi saada hyvitystä 48 tunnin jälkeen.

Miksi tililläni näkyy muita kortteja?

Jos sinulla oli olemassa oleva Uber-tili ennen kuin yhdistit Postmates-tilin Uberiin, näet kaikki maksutavat, jotka sinulla oli aiemmin Uber- ja Postmates-tileilläsi. Jos et enää halua käyttää maksutapaa Uberissa tai Postmatesissa:

1. Mene kohtaan Lompakko.
  2. Napauta maksutapaa.
  3. Valitse Poista maksutapa.

Miksi en tunnista Uberin Lompakossa olevaa maksutapaa?

Näin voit tutustua maksutapojesi tietoihin:

1. Mene kohtaan Lompakko.
  2. Maksutavan valitseminen.

Jos et enää halua käyttää maksutapaa Uberissa tai Postmatesissa:

1. Mene kohtaan Lompakko.
  2. Napauta maksutapaa.
  3. Valitse Poista maksutapa.

Miksi kuukausittaiset/vuosittaiset säästöt näyttävät erilaisilta verrattuna siihen, mitä näin vanhassa Postmates-sovelluksessa?

Uudessa sovelluksessa seuraamme yksinkertaisesti menneen jäsenyysjakson säästöjä. Esimerkiksi, jos kuukausikorttisi uusitaan 1. tammikuuta ja tarkistat säästöjen määrän aamulla 1. tammikuuta, et näe säästöjä. Tämä ei tarkoita, ettet olisi säästänyt tilauksista edellisen kuukauden aikana. Siirtymäkauden aikana emme voi näyttää vuosittaisia säästöjä.

Miten poistan maksutavan Uberin Lompakosta?

Voit tutustua maksutapojesi tietoihin menemällä kohtaan Lompakko ja valitsemalla maksutavan. Jos et enää halua käyttää maksutapaa Uberissa tai Postmatesissa, toimi näin:

1. Mene kohtaan Lompakko.
  2. Napauta maksutapaa.
  3. Valitse Poista maksutapa.

Mitä Postmates Cash -saldolleni tapahtuu?

Postmates Cash on käytettävissä Uberin Lompakossa Uber Cash ‑saldona, ja nykyinen saldosi muunnettiin Uber Cash ‑saldoksi.

Voit tarkistaa tämän saldon ja viimeaikaiset Uber Cash ‑maksutapahtumasi näin:

1. Mene sovelluksen valikosta Lompakko-välilehdelle.
  2. Napauta Uber Cash ‑korttia.

Pääset Lompakkoon myös selaimessa osoitteessa wallet.uber.com.

En löydä Uberin Lompakosta Postmates Cash ‑saldoa tai lahjakorttisaldoa. Mitä teen?

1. Tarkista, käytettiinkö saldoa äskettäiseen tilaukseen.
  2. Mene sovelluksen valikosta Lompakko-kohtaan ja napauta Uber Cash ‑korttia (tästä pääset näkemään viimeaikaiset Uber Cash ‑maksutapahtumat).
  3. Tarkista, käytettiinkö saldo äskettäiseen tilaukseen.

Jos saldoa ei käytetty äskettäiseen tilaukseen, ota yhteyttä Uber Eats ‑asiakastukeen.

Mistä voin lunastaa Postmates-lahjakorttini?

Jos sinulla on lunastamaton Postmates-lahjakortti, saat uuden lahjakorttikoodin (sähköpostitse) samalla summalla, ja voit lunastaa sen suoraan Uberilla. Vanha Postmates-lahjakorttikoodisi poistetaan käytöstä.

Postmates Unlimited

Mitä Postmates Unlimited -tilaukselleni tapahtuu?

Jos olet jo tilaaja, Postmates Unlimited -tilauksesi pysyy suurimmaksi osaksi ennallaan. Saat nyt taatun 5 %:n alennuksen jokaisesta tilauksesta.

Minulla on sekä Postmates Unlimited että Eats- tai Uber‑passi. Yhdistetäänkö ne?

Jos sinulla on sekä Unlimited että Eats-passi, peruutamme Eats -passisi ja säilytämme Unlimited-jäsenyytesi. Tämä koskee kaikkia muita paitsi Amex-kortinhaltijoita, jotka saavat ilmaisen Eats-passin. Heidän tapauksessaan peruutamme Unlimited-tilauksen.

Postmates Unlimited -tilaukseni ei siirtynyt, tai Unlimited-tilaukseni näyttää vanhenevan odotettua aiemmin. Miksi?

On mahdollista, että maksuvaltuutuksesi vanheni/vanhenee jakson lopussa. Hyväksy maksu uudessa sovelluksessa, jotta voit jatkossakin nauttia Unlimited-eduista.

Olen uusi tilaaja tai Unlimited-tilaukseni on vanhentunut, ja uudet edut näyttävät erilaisilta kuin aiemmin. Miksi?

Säilytämme nykyisten Postmates-tilaajien olemassa olevat edut. Uudet tilaajat saavat päivitettyjä etuja.

Saanko nykyisenä Postmates Unlimited -jäsenenä jatkossakin samat edut?

Säilytämme nykyisten Postmates-tilaajien olemassa olevat edut. Uudet tilaajat saavat päivitettyjä etuja.

Jos olen Postmates Unlimited -jäsen, sovelletaanko etujani nyt, kun tilaan sekä Postmatesista että Uber Eatsista?

Kyllä, saat edut käyttöösi kummassakin palvelussa.