Uber Cash ‑saldon ostaminen

Voit ostaa Uber Cash -saldoa suoraan sovelluksen kautta näin:

1. Valitse valikkokuvake sovelluksen vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Lompakko ja sitten Lisää rahaa.
  3. Valitse summa, jonka haluat ostaa.
  4. Valitse Maksutapa valitaksesi, miten haluat ostaa.
  5. Napauta Osta.

Automaattisen täydennyksen käyttöönotto/poistaminen käytöstä:

1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Lompakko.
  3. Napauta Automaattinen täydennys.
  4. Valitse summa, joka lisätään aina kun saldo on alle 10 USD.
  5. Valitse Automaattinen täydennys päälle tai pois päältä.
  6. Napauta Päivitä.

Mitä Uber Cashille tapahtuu, jos poistan tilini?

Kun tili on poistettu, sinulle lähetetään sähköpostilla PIN-koodi, jonka voit käyttää jatkossa aiemmin ostamasi Uber Cash ‑saldon lunastamiseen.

Jos tilisi poistetaan, menetät pysyvästi promootiokrediitit ja muun Uber Cash -summat, joita ei ole ostettu.

Jos sinulla on ongelmia Uber Cash -saldon ostamisessa, kerro asiasta meille alla.