Muokkaa tippiä

Jos olet lisännyt tippiä toimituspartnerille tilausta tehdessäsi, voit muokata tippiä tunnin kuluessa tilauksen saapumisesta.

Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

VAIHTOEHTO 1

Kun tilauksesi on saapunut, sinua pyydetään antamaan toimituspartnerille arvio ja tippi, jos valitset:

1. Lisää arvio ja katso antamasi tipin senhetkinen määrä seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.
2. Muuta summaa napauttamalla Muokkaa.
3. Tallenna uusi tippi napauttamalla Tallenna ja jatka.

VAIHTOEHTO 2

1. Napauta sovelluksen alareunassa olevan valikkopalkin Tilaukset-kuvaketta.
2. Etsi tilaus vierittämällä.
3. Napauta tipin vierestä Muokkaa summaa.

HUOMAA: Tippiä voi muokata tunnin ajan tilauksen toimittamisesta.

Jos haluat antaa toimituspartnerille tippiä tilauksen tekemisen jälkeen, katso alla oleva artikkeli. Huomaa, että tippiä, joka on lisätty tilauksen toimittamisen jälkeen, ei voi muuttaa.