Muuta ilmoitusasetuksiani

Voit hallinnoida Uberilta saamiasi markkinointiviestejä tai perua niiden tilauksen seuraavien linkkien avulla:

• Hallinnoi asetuksia. Voit hallinnoida push-ilmoitusasetuksia suoraan puhelimen asetuksissa tai Uber-sovelluksessa. Löydät ohjeet asetussivun alalaidasta.
  • Peru tilaus. Saat edelleen maksutapahtumiin liittyviä viestejä, kuten kuitteja sekä turvallisuus- ja tietosuojapäivityksiä.

Jos haluat jatkaa sähköpostien tai tekstiviestien vastaanottamista meiltä, anna yhteystietosi alla.