Vanlige spørsmål om verveprogrammet

Hvem kan delta i verveprogrammet?

Alle Uber for bedrifter-kunder i USA som oppfyller kvalifiseringskravene, kan delta i verveprogrammet. Ved å anbefale Uber for bedrifter til venner og kollegaer kan du tjene opptil 500 USD som du kan bruke til personlige turer, måltidsbestillinger og leveringer via Uber og Uber Eats.

Alle vervingene som oppfyller kvalifiseringskravene, kan også få belønninger når organisasjonen deres oppretter en Uber for bedrifter-konto og bruker 100 USD i løpet av de første 60 dagene.

Hva er kvalifiseringskravene?

Den som verver, må være del av en Uber for bedrifter-organisasjon i USA og sende inn vervingen før tilbudsfristen utløper.

Den vervede personen må bruke vervelinken sendt av Uber til å opprette en ny Uber for bedrifter-konto i USA og bruke minst 100 USD på kontoen sin innen 60 dager etter opprettelsen.

Hvordan sender jeg inn en verving?

Slik sender du inn en verving:

1. Logg deg på Uber for bedrifter-kontrollpanelet.
  2. Velg kontoprofilen din fra menyen. Du vil se en knapp for å delta i verveprogrammet. I verveskjemaet kan du angi kontaktinformasjonen til vennen eller organisasjonen du verver til Uber for bedrifter.
  3. Fyll ut verveskjemaet, så sender vi en registreringslink og instruksjoner til e-postadressen du oppga.

Hvem kan jeg verve til verveprogrammet?

Du kan verve hvem som helst, så lenge de oppretter en Uber for bedrifter-konto i USA. Vervebelønninger deles ut i USD.

Hvor mye kan jeg tjene?

Du kan tjene en kupong på 50 USD for opptil 10 vervinger i løpet av en tremånedersperiode – det er totalt opptil 500 USD i Uber-kreditt som du kan bruke på personlige turer og leveringer.

Når og hvordan vil jeg motta belønningene mine?

Du er kvalifisert for belønninger når en organisasjon oppretter en ny Uber for bedrifter-konto via vervelinken din, og hvis organisasjonen oppfyller kvalifiseringskravene.

Du og kontakten du vervet, vil deretter motta en Uber-kupong på 50 USD via e-post som kan brukes på personlige turer eller leveringer i Uber- eller Uber Eats-appene innen utgangen av den påfølgende måneden.

Etter at du har mottatt kupongen, kan du følge disse trinnene for å løse den inn:

1. Logg deg på Uber-appen eller opprett en konto på uber.com.
  2. Klikk på linken i e-posten for å løse inn kupongen.
  3. Kupongen legges automatisk til på kontoen din og brukes på neste kvalifiserende tur eller bestilling.

Spørsmål? Finn ut mer om kuponger for bedrifter.

Kan jeg spore statusen til vervingene mine?

Vi tilbyr for øyeblikket ikke muligheten til å spore vervinger. Vi varsler deg imidlertid via e-postadressen for Uber for bedrifter-kontoen når en verving er kvalifisert til å motta belønninger. Du kan alltid ta kontakt med business-support@uber.com hvis du trenger mer hjelp.

Kan jeg verve kunder i alle land?

Bare organisasjoner i USA kan delta i dette programmet for øyeblikket.

Jeg eller personen jeg vervet, mottok ikke vervebelønningen. Hva bør jeg gjøre?

Du er kvalifisert for en belønning når en organisasjon du verver, oppfyller kvalifiseringskravene.

Belønninger distribueres via e-post den påfølgende måneden etter at du blir kvalifisert. Hvis du ikke finner belønningsvarselet i innboksen til den Uber for bedrifter-registrerte e-postadressen din, kan du ta kontakt med business-support@uber.com.

Personen jeg har vervet, registrerte seg ikke via e-postinvitasjonen de fikk tilsendt. Hvordan kan jeg motta kreditt for vervinger?

Så lenge den du har vervet, registrerer seg for en konto med linken i e-postinvitasjonen, kan du få en belønning. De trenger ikke å bruke e-postadressen som mottok invitasjonen, for å registrere seg for Uber for bedrifter.

Hvis personen du vervet, mottar vervinger fra flere avsendere, er det bare den første avsenderen som får en belønning.

En annen enn personen jeg vervet, opprettet Uber for bedrifter-kontoen. Får vi begge fortsatt en belønning?

Hvis personen du verver, videresender e-posten til noen andre som kan fullføre registreringsprosessen, er du fortsatt kvalifisert til å motta en belønning hvis vedkommende er del av den samme organisasjonen i USA og bruker vervelinken i e-postinvitasjonen. Det er bare kontakten du oppga, som mottar vervebelønningen, ikke personen vedkommende videresendte linken til.

Kan jeg få belønninger for tidligere kunder jeg har vervet før verveprogrammet startet?

Nei. Verveprogrammet sporer vervinger som er nye Uber for bedrifter-kunder. Vi kan ikke tilby belønninger til kunder som har registrert seg før programmet ble lansert.