Vanskeligheter med pålogging

Først må vi forsikre oss om at du er på rett sted.

Trenger du hjelp med å logge inn på Uber Driver-kontoen din?

Kan du ikke koble deg til, men kan logge deg på?

Kontakt brukkerstøtten

Hvis du fortsatt har problemer etter at du har forsøkt å tilbakestille passordet ditt, kan du oppgi informasjonen vi ber om nedenfor, så tar vi kontakt.

Hvorfor kan du ikke logge deg på kontoen din?

• 🇺🇸
    open
    +1
  • 🇺🇸
    open
    +1
  • En automatisk melding sendes hit for å bekrefte at dette faktisk er deg. Åpne den og velg «Bekreft e-postadresse» for å bli satt i kontakt med et medlem av teamet vårt. Hvor jeg er fra