Endre passasjer vurderinger

Alle fortjener og setter pris på å motta en rettferdig vurdering. Din partner-app krever at du vurderer passasjerer etter hver tur.

Vi anbefaler deg å ta deg tid mens du vurderer hvilken vurdering som best reflekterer din turopplevelse med passasjeren. En vurdering du har gitt en passasjer kan ikke endres i ettertid.

Når en tur er kansellert kan verken passasjerer eller partnersjåfører legge igjen en vurdering eller kommentar.

Dersom du vil informere oss om din opplevelse med en passasjer vennligst gå til Tilbakemelding om passasjer under REISE- OG PRISGJENNOMGANG. Velg den kategorien som passer ditt spørsmål best.