Hvilken iOS-versjon trenger jeg for å akseptere turer?

Hvis du bruker Driver-appen på en iPhone som ikke er oppdatert til iOS 9 eller høyere, er det ikke sikkert at varsler om nye turforespørsler alltid vises riktig.

Du kan løse dette ved å åpne Innstillinger på telefonen og gå til Varsler > Uber Driver-app. Bytt varslingsstil fra Banner til Varsel.

Når du har foretatt denne endringen, skal du motta turforespørsler som varsler. Trykk på Alternativer for å fortsette.