Jeg har tilbakemelding til en passasjer

Det forventes at passasjerer og sjåfører er høflige mot hverandre til enhver tid, i tråd med retningslinjene våre for fellesskapet.

Du kan selvsagt komme ut for negative opplevelser med enkelte passasjerer. Vurderingssystemet vårt er innført for å holde Uber trygt og trivelig for alle.

Når du vurderer turene, må du gi en vurdering som gjenspeiler opplevelsen av å kjøre med passasjeren. Vær oppmerksom på at vi ikke endrer passasjervurderinger etter at de er lagt inn i Uber-appen.

Vi forstår også at du kan ha noen turopplevelser med passasjerer hvor du ønsker å gi ytterligere tilbakemeldinger. Se følgende link for mer informasjon om rapportering av problemer med verbal krangling, kanselleringsgebyrer og rengjøringsgebyrer.

Hvis passasjeren kom med diskriminerende ytringer mot deg, kan du bruke linken nedenfor til å rapportere det som et sikkerhetsproblem. Vi tar rapporter om diskriminering svært alvorlig.

Hvis du vil rapportere at passasjeren var uhøflig, eller hvis du har en positiv tilbakemelding om passasjeren, kan du velge mellom alternativene nedenfor for å hjelpe oss med å forstå hva som skjedde på turen. Vi undersøker saken og kommer tilbake til deg.