Slik redigerer du Uber Eats-menyen din

Hvis du vil redigere menyen, åpner du Menu Maker ved å følge trinnene nedenfor:

1. Logg deg på restaurant.uber.com/.
  2. Skriv inn brukernavn, passord og en firesifret PIN-kode.
  3. I venstre sidefelt klikker du på MENY for å åpne menyverktøyet.

Merknad for POS-brukere: Hvis salgsstedet ditt er integrert med Uber Eats-menyen din, skal du ikke sende inn menyendringer via Menyverktøyet. Endre menyen direkte gjennom POS-systemet.

Slik legger du til et menyelement

1. Åpne Menyverktøyet og klikk på OVERSIKT.
  2. Velg LEGG TIL VARE fra rullegardinmenyen ved siden av søkefeltet.
  3. Angi informasjon i sidepanelet REDIGER VARE. (Sørg for å inkludere en detaljert beskrivelse og bilde).
  4. Klikk på «LAGRE».

For å oppdatere et menyelement

Du kan endre navnet på en vare, beskrivelse, tilpasninger og angi flere størrelsesalternativer.

1. Åpne Menyverktøyet og klikk på OVERSIKT.
  2. Søk etter eller velg varen for å åpne REDIGER VARE-sidepanelet.
  3. Klikk på OM-fanen for å oppdatere grunnleggende informasjon.
  4. Hvis du vil oppdatere varetypen, klikker du på rullegardinmenyen under PRODUKTTYPE.
  5. Hvis flere felt er obligatoriske, vises de nedenfor.
  6. Hvis du vil oppdatere andre opplysninger, for eksempel kostholdsegenskaper, klikker du på DETALJER-fanen.
  7. Klikk på «LAGRE».

Slik sletter du et menyelement

Husk at hvis du sletter et element, slettes det fullstendig fra alle menyene.

1. Åpne Menyverktøyet og klikk på OVERSIKT.
  2. Søk etter eller velg varen for å åpne REDIGER VARE-sidepanelet.
  3. Klikk på de tre loddrette prikkene øverst til høyre ved siden av LAGRE-knappen.
  4. Klikk på SLETT.

Slik legger du til en kategori

1. Åpne Menyverktøyet og klikk på OVERSIKT.
  2. Klikk på rullegardinmenyen LEGG TIL ved siden av søkefeltet.
  3. Velg LEGG TIL KATEGORI.
  4. Angi informasjon og klikk på «LAGRE».

For å oppdatere en kategori

1. Åpne Menyverktøyet og klikk på OVERSIKT.
  2. Klikk på kategorien du vil oppdatere.
  3. Rediger informasjonen i sidepanelet REDIGER KATEGORI.
  4. Klikk på «LAGRE».

Merk: Du kan også oppdatere en kategori når du redigerer et menyelement. Følg trinnene under FOR Å OPPDATERE ET MENYELEMENT, og naviger til fanen BASIC for å oppdatere kategorien.

For å oppdatere en tilpasningsgruppe

Tilpasningsgrupper hjelper kundene med å tilpasse måltidene sine. Hvis du for eksempel vil la kundene tilpasse en type pastasaus, kan du legge til en tilpasningsgruppe som heter «Valg av saus».

1. Åpne Menyverktøyet og klikk på TILPASNINGSGRUPPER øverst.
  2. Klikk på eller legg til tilpasningsgruppen du vil oppdatere.
  3. Rediger opplysningene i sidepanelet EDIT CUSTOMISATION-gruppe:
    • Legg til eller slett alternativer
    • Rediger prisene på alternativer
    • Rediger regler for tilpasningsgruppe

Husk: Du kan også oppdatere en tilpasningsgruppe når du redigerer et menyelement. På oversiktssiden finner du menyelementet med ønsket tilpasningsgruppe. Klikk på navnet på tilpasningsgruppen under elementet, og rediger deretter eventuelle opplysninger i sidepanelet Rediger tilpasningsgruppe.

Se artiklene nedenfor for flere måter å redigere menyen på:

For å sette menyen på pause

I oversiktsfanen er det en bryter som informerer deg om den valgte menyen er Live eller Pause. Klikk på Rediger-knappen for å endre menyen til Live eller Satt på pause.