Det oppsto et problem med pakkeleveringen min

Noen ting å merke seg før du kontakter oss:

• Hvis pakken ikke er levert ennå, kan du ringe eller sende en melding til sjåføren i appen.
  • Sjåfører kan kansellere forespørselen uansett grunn, for eksempel hvis pakken var for tung, for stor for kjøretøyet, ikke var forsvarlig pakket eller inneholdt en forbudt vare.
  • Hvis personen som mottok pakken, ikke var tilgjengelig, kan sjåføren prøve å kontakte deg i appen for å løse problemet eller koordinere en retur. Du er ansvarlig for kostnader forbundet med å returnere pakken til deg om nødvendig.
  • Hvis pakken ble skadet under transporten og du vil be om refusjon av leveringskostnaden, må du sende inn et bilde og en beskrivelse av skaden innen tre virkedager etter leveringsdatoen. Uber har ikke forsikring for pakker.

Velg problemet med leveringen nedenfor, så får du raskere hjelp:

Ved andre leveringsproblemer fyller du ut skjemaet nedenfor: