Jeg har en funksjonshemning. Hvordan ber jeg om refusjon eller fraskrivelse av ventetidsgebyr?

Passasjerer med funksjonshemninger kan be om refusjon eller fraskrivelse av ventetidsgebyr hvis funksjonshemningen påvirker evnen til å gå om bord i et kjøretøy innen noen få minutter etter sjåførens ankomst til det angitte hentestedet (nå to minutter for UberX- eller UberXL-turer eller fem minutter for Black- eller Black SUV-turer).

Refusjoner av ventetidsgebyr for passasjerer med funksjonshemning

Du kan be om refusjon hvis du har en funksjonshemning (eller reiste med en ledsager med en funksjonshemning, eller ba om en reise på vegne av en passasjer med en funksjonshemning), og du i løpet av de siste 30 dagene ble belastet ventetidsgebyrer når du var på hentestedet da sjåføren ankom og trengte mer enn den tildelte tiden på å gå om bord i kjøretøyet på grunn av funksjonshemningen.

Fraskrivelser av fremtidige ventetidsgebyrer for passasjerer med funksjonshemninger

Hvis du eller en person du ofte har følge med på reiser, er (i) funksjonshemmet i henhold til Americans with Disabilities Act, og (ii) funksjonshemningen påvirker din eller ledsagerens evne til å gå om bord i et kjøretøy innen den tildelte tiden etter møtet med sjåføren på det angitte hentestedet, kan du be om fraskrivelse av ventetidsgebyrer for kontoen din nedenfor ved å foreta følgende sertifisering. Det kan ta minst syv dager før fraskrivelsen trer i kraft. Hvis du belastes et ventetidsgebyr etter at du har blitt sertifisert, kan du be om refusjon via linken ovenfor.

Sertifisering av funksjonshemning

Ved å skrive inn initialene mine og velge «Send inn» nedenfor, bekrefter og erkjenner jeg frivillig det følgende:
Jeg eller en person som ofte følger meg med på reiser, er (i) funksjonshemmet i henhold til Americans with Disabilities Act, og (ii) funksjonshemningen påvirker min eller min ledsagers evne til å gå om bord i et kjøretøy innen den tildelte tiden etter møtet med sjåføren på det angitte hentestedet. Jeg forstår at denne forespørselen er underlagt bekreftelse og/eller revidering av Uber. Jeg forstår også at Uber ikke bruker sertifiseringen min til andre formål enn å fraskrive ventetidsgebyrer for kontoen min. Jeg forstår videre at Uber ikke kommer til å påta seg ytterligere ytelser eller forpliktelser i forbindelse med denne informasjonen eller sertifiseringen min.