Jeg kan ikke forespørre en reise

Det kan være flere grunner til at du ikke kan be om transport:

– Du har en utestående betaling.
– Betalingsmåten din har tidligere blitt avvist.
– Uber er ikke tilgjengelig i området for øyeblikket.
– Det er ingen partnersjåfører i området for øyeblikket. Vent litt og prøv igjen.
– Du har ikke bekreftet e-postadressen eller telefonnummeret ditt. Se etter verifikasjonsmeldinger fra Uber. Hvis du ikke har fått en, må du kanskje oppdatere kontoinnstillingene.

Velg situasjonen som gjelder for deg, via en av lenkene nedenfor, for å få mer informasjon.