Last ned dataene dine

Vi i Uber verdsetter tilliten din, og det er svært viktig for oss å holde informasjonen din trygg. Derfor gir vi deg en enkel måte å se og foreta valg vedrørende informasjonen som deles og samles inn når du bruker Uber.

Av sikkerhetsårsaker må du logge på kontoen din for å be om dataene dine.
Når vi mottar forespørselen din, sender vi deg en bekreftelse. Det kan ta alt fra et par timer til et par virkedager å samle dataene dine, og du mottar en e-post når de er klare.

MERK: Når du laster ned dataene dine, blir de ikke slettet fra Ubers systemer. Klikk på linken nedenfor for å finne ut hvordan du kan slette kontoen din.
Du finner mer informasjon om dataene vi samler inn og hvordan de brukes, på siden vår for personvern.