Rapporter en alvorlig hendelse med en Uber partnersjåfør eller kjøretøy

Gå til lenken nedenfor hvis du var passasjeren som ba om reise, hvor det oppsto en alvorlig hendelse. Dette gjør at vi kan hjelpe deg med en gang. Hvis du er på help.uber.com og ser denne siden med en nettleser, må du se til at du er logget på Uber-kontoen din.

Hvis du ønsker å rapportere en alvorlig hendelse som involverer en Uber-passasjer, partnersjåfør eller et kjøretøy, kan du fortelle oss hva som skjedde nederst på denne siden. Hvis du var en medpassasjer på en reise forespurt av en venn eller tredjepart som var vitne til en hendelse, kan du kontakte oss og fortelle hva som skjedde.

Uber håndhever strenge retningslinjer for sikkerhet, siden reisene dine skal være komfortable og trygge. Vi tolererer ikke at partnersjåføren oppfører seg uprofesjonelt gjennom upassende fysisk kontakt og et ufint språk.
Skriver fra USA