Rapporter en alvorlig hendelse med en Uber partnersjåfør eller kjøretøy

Dette skjemaet er for personer uten Uber-konto, for rapportering av alvorlige hendelser om en sjåfør eller et kjøretøy på plattformen, slik som

• bilulykker
  • utrygg kjøring
  • muntlige eller fysiske konfrontasjoner
  • upassende fysisk kontakt

Hvis du har en konto og ba om turen, velger du problemet fra listen nedenfor. Vi kan hjelpe deg raskere hvis du rapporterer hendelsen i riktig skjema.

Hvis du var medpassasjer på en tur eller tredjepartsvitne og vil melde ifra om en alvorlig hendelse som involverer en passasjer, en sjåfør eller et kjøretøy, må du fylle ut skjemaet nedenfor så vi kan identifisere turen. Vi tar kontakt for å hjelpe.

Uber har strenge retningslinjer for sikkerhet, for at turer skal være trygge og komfortable. Uprofesjonell sjåføroppførsel tolereres ikke.