Slik legger du inn en bestilling i Uber Eats

Du kan bestille Uber Eats på to måter:

• I appen: Last ned Uber Eats-appen for å komme i gang.
  • I nettleseren: Besøk ubereats.com for å komme i gang.

Slik legger du inn en bestilling:

1. Logg inn (eller opprett en konto) og angi leveringsadressen.
  2. Velg restauranten du vil bestille fra.
  3. Velg varene du har lyst på, og trykk på «Legg i handlekurven».
  4. For å legge inn bestillingen velger du «Vis handlekurv» eller «Gå til kassen».
  5. Se over bestillingen og trykk på «Legg inn bestilling».
  6. Følg med på bestillingens fremdrift.

Hvis du bruker appen, må du sørge for at lyden er på, slik at du hører når bestillingen ankommer.

To place a group order where everyone can add their own items, visit the articles below: