Finn ut mer om Uber Cash

Hvis du vil finne ut mer om Uber Cash eller feilsøke et problem du har, kan du se gjennom punktene nedenfor og velge det mest relevante alternativet fra listen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kjøper og bruker Uber Cash, kan du velge følgende:
Hvis du har nok Uber Cash, kan du prøve å endre betalingsmåten for en tidligere tur til Uber Cash. Følg lenken for å finne ut mer:
Uber Cash som ikke er kjøpt, refunderes ikke. Dette omfatter kampanjerelatert kreditt og beløp mottatt fra Uber-brukerstøtten. Hvis du vil be om refusjon for Uber Cash du har kjøpt, velger du følgende:
Hvis du har spørsmål om Uber Cash som ikke er relatert til det som allerede er oppført, kan du velge følgende: