Vanlige spørsmål om Postmates

Hva skjer og hvorfor?

Hvorfor oppdateres Postmates-tjenesten?

Nå som Postmates og Uber Eats har slått seg sammen, oppdaterer vi Postmates-tjenesten for å gi deg bedre service og tilby flere restauranter, raskere service og bedre anbefalinger.

Hva er nytt med Postmates-opplevelsen?

Vi beholder alt du liker med Postmates, men med et nytt utseende. I tillegg får du et bredere utvalg av restauranter, dagligvarebutikker med mer.

Når kan jeg regne med å se endringene?

Vi vil gradvis lansere de nye oppdateringene av Postmates-opplevelsen i løpet av de neste månedene.

Jeg har ikke Uber Eats-konto. Hvorfor tror du jeg har det?

Hvis kontoopplysningene dine er knyttet til en Uber Eats-konto, men du ikke har en, vennligst ta kontakt med Uber Eats-brukerstøtten for å undersøke saken.

Generelle kontoopplysninger

Hvorfor må jeg logge inn på Postmates med Uber-kontoen min?

Postmates og Uber Eats har slått seg sammen for å gi deg en bedre tjeneste med flere restauranter, raskere service og bedre anbefalinger. Koble Postmates- og Uber-kontoene sammen gjennom Postmates-appen for å ta del i denne fellesopplevelsen!

Hva hvis jeg ikke ønsker en Uber Eats- eller Postmates-konto?

Brukere mottar meldinger fra Uber som ber dem om å koble sammen kontoene sine. Du kan velge å ikke koble kontoen din, men da får du ikke brukt Postmates. Som bruker får du meldinger som beskriver hva du kan forvente og hvordan du velger bort kontokobling.

Jeg får en feilmelding: «PM-kontoen din har blitt koblet til Uber, for å gå videre …» Hva betyr dette?

iOS: Oppdater appen i App Store.

Android: Oppdater appen i Play Store.

Blir alle restaurantene som er tilgjengelige for meg på Postmates, tilgjengelige på Uber Eats?

Ja, forretninger du hadde tilgang på tidligere, forblir tilgjengelige for deg på Postmates fremover.

Mange Postmates-forretninger går over til Uber Eats. I Uber Eats-appen kan du se hvilke forretninger som er tilgjengelige akkurat nå. Vi registrerer stadig nye forretninger.

Dersom jeg er utestengt fra én konto, betyr det at jeg er utestengt fra den andre?

Utestengelse fra kontoer vurderes individuelt i hvert enkelt tilfelle, og det medfører ikke alltid at en bruker blir utestengt på begge plattformene.

Kontotilgangen kan i enkelte tilfeller være begrenset på begge plattformene. Men dette er ikke alltid tilfellet, derfor anbefaler alltid at du prøver å logge inn på kontoen for å finne ut om du har tilgang.

Hvordan logger jeg inn på den eksisterende Postmates-kontoen min?

Oppgi telefonnummeret du brukte da du registrerte deg i appen eller på nettstedet for å logge inn på Postmates-kontoen. Først bes du om å koble kontoen til en eksisterende Uber-konto eller om å opprette en ny Uber-konto.

Etter sammenkoblingen kan du fortsette å bruke Postmates-telefonnummeret ditt for å logge inn.

Jeg har byttet telefonnummer. Kan jeg oppdatere det på Postmates? Hvis jeg ikke kan det, hvilket telefonnummer bør jeg bruke til å logge inn på Postmates-kontoen?

Du kan ikke endre telefonnummeret på Postmates når du kobler sammen Postmates- og Uber-kontoen. Du må fortsette å bruke det gamle Postmates-telefonnummeret ditt for å logge inn på kontoen.

Alternativt kan du bruke e-postadressen til å logge inn på kontoen ved å klikke på lenken Jeg får ikke logget inn på innloggingsskjermen.

Sammenkobling av kontoer

Jeg har en Uber Eats-konto. Hvorfor kan jeg ikke tilknytte den?

Det kan være et problem med tilgangsopplysningene dine for Uber Eats, for eksempel at passordet er feil. Kontakt brukerstøtten til Uber Eats for å få hjelp til å logge inn.

Kommer alt av betalingsinformasjon, saldoer, credits, gavekort, kontanter osv. til å overføres til Uber Eats når jeg tilknytter kontoen?

Ja, når du kobler kontoene dine, kommer betalingsmåtene og eventuelle gavekort og Postmates-kontanter til å overføres. Den eksisterende Postmates Cash-verdien blir tilgjengelig i Uber-appen som Uber Cash.

Jeg vil koble sammen kontoene mine, men får det ikke til. Hvorfor?

Vi fortsetter å la stadig flere Postmates-kunder koble Postmates-kontoen til Uber Eats-kontoen deres hver dag. Følg med i e-postinnboksen og Postmates-appen for å få mer informasjon.

Kan jeg koble Postmates-appen til Uber-appen, eller trenger jeg to apper?

Vi kommer ikke til å endre restauranttilbudene i Postmates-appen. Du kan fortsette å bruke Postmates-appen med få endringer.

Alle restauranter på Postmates er tilgjengelige på Uber Eats.

Kan jeg få tilgang til Postmates-kontoen etter å ha koblet den til Uber-kontoen min?

Når du kobler sammen Postmates- og Uber-kontoene, forblir mye av informasjonen tilgjengelig i Postmates-appen. Du kan for eksempel fortsatt gjennomgå tidligere bestillinger, og du har ofte tilgang til betalingsinformasjon du oppga tidligere.

Personvern og personopplysninger

Hvordan kommer Uber Eats til å bruke personopplysningene mine fra Postmates?

Du finner mer informasjon om hvordan Uber bruker opplysningene dine på siden Oversikt over personvern.

Hvorfor deles personopplysningene mine med Uber? Er informasjonen min trygg?

Du finner mer informasjon om hvordan Uber bruker opplysningene dine på siden Oversikt over personvern.

Hvordan kan jeg sende forespørsler om personopplysningene mine til Uber Eats?

Se Send inn en personvernforespørsel.

Kampanjer, credit, wallet og refusjoner

Betyr dette at jeg kan bruke kampanjer, kontanter, credit osv. om hverandre mellom appene?

Bonuser begrenser seg enten til Postmates eller Uber Eats, avhengig av hvor bonusen kan brukes. Du mottar meldinger som gjør det klart om en bonus er gyldig for enten Uber Eats eller Postmates.

Kontanter og credit kan brukes til bestillinger på Postmates eller Uber Eats. Du kan se den tilgjengelige saldoen i din Uber Eats- eller Postmates-wallet.

Gavekort fra Postmates overføres til Uber Eats. Du kan bruke dette gavekortet på bestillinger på Uber Eats eller Postmates.

Hvorfor kan jeg ikke få refusjon for bestillingen min?

Slik ber du om refusjon for en Postmates-bestilling du gjorde før du linket Postmates-kontoen til Uber:

1. Gå til fanen «Bestillinger» og velg den aktuelle bestillingen
  2. Klikk på «Hjelp» og følg instruksjonene i appen.

Hvis du opprinnelig la inn denne bestillingen med Postmates Cash, refunderes du i form av Uber Cash. For alle andre betalingsmåter kommer refusjonen til å gå til betalingsmåten du opprinnelig brukte til transaksjonen.

Reglene våre endret seg nylig, og vi beklager eventuelle problemer dette har medført. Du kan be om refusjon for en bestilling opptil 48 timer fra du la den inn. Etter 48 timer har du ikke lenger rett på refusjon.

Hvorfor ser jeg ekstra kort på kontoen min?

Hvis du hadde en Uber-konto før du linket Postmates-kontoen til Uber, kommer du til å se alle betalingsmåtene du tidligere hadde på tvers av Uber og Postmates. Hvis du ikke lenger ønsker å bruke en betalingsmåte for Uber eller Postmates:

1. Gå til «Wallet».
  2. Trykk på betalingsmåten.
  3. Velg «Fjern betalingsmåte».

Hvorfor ser jeg en ukjent betalingsmåte i Uber Wallet?

Slik gjennomgår du detaljene for betalingsmåtene dine:

1. Gå til «Wallet».
  2. Valg av betalingsmåte.

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke en betalingsmåte for Uber eller Postmates:

1. Gå til «Wallet».
  2. Trykk på betalingsmåten.
  3. Velg «Fjern betalingsmåte».

Hvorfor ser de månedlige/årlige besparelsene annerledes ut sammenlignet med det jeg så i den gamle Postmates-appen?

I den nye appen skal vi bare spore besparelser for den siste medlemskapssyklusen. For eksempel, hvis månedskupongen ditt fornyes 1. januar og du kontrollerer tidlig 1. januar, kommer du ikke til å se noen besparelser. Dette betyr ikke at du ikke sparte på bestillinger i forrige måned. I overgangsperioden får vi ikke vist årlige besparelser.

Hvordan fjerner jeg en betalingsmåte fra Uber Wallet?

Du kan gjennomgå detaljene for betalingsmåtene dine ved å gå til «Wallet» og velge en betalingsmåte. Hvis du ikke lenger ønsker å bruke en betalingsmåte for Uber eller Postmates:

1. Gå til «Wallet».
  2. Trykk på betalingsmåten.
  3. Velg «Fjern betalingsmåte».

Hva skjer med Postmates-kontantsaldoen min?

Postmates Cash er tilgjengelig i Uber  Wallet som Uber Cash, og den eksisterende saldoen din ble omgjort til Uber Cash.

Slik ser du denne saldoen og nylige Uber Cash-transaksjoner:

1. Gå til «Wallet»-fanen fra appmenyen.
  2. Trykk på Uber Cash-kortet.

Du kan også gå til Wallet via wallet.uber.com i nettleseren.

Jeg kan ikke se saldoen for Postmates Cash eller gavekort i Uber Wallet. Hva bør jeg gjøre?

1. Kontroller om saldoen ble brukt mot en nylig bestilling.
  2. Gå til «Wallet» i appmenyen, og trykk på Uber Cash-kortet (dette gir deg en oversikt over nylige Uber Cash-transaksjoner).
  3. Sjekk om saldoen ble brukt mot en nylig bestilling.

Hvis saldoen ikke ble brukt til en nylig bestilling, vennligst ta kontakt med Uber Eats brukerstøtte.

Hvor løser jeg inn Postmates-gavekortet mitt?

Hvis du har et Postmates-gavekort som ikke er innløst, får du utstedt en ny gavekortkode (via e-post) på samme beløp, som kan løses inn direkte på Uber. Den gamle Postmates-gavekortkoden vil bli deaktivert.

Postmates Unlimited

Hva skjer med Postmates Unlimited-abonnementet mitt?

Hvis du er en eksisterende abonnent, forblir Postmates Unlimited-abonnementet ditt for det meste uendret. Du vil nå få garantert 5 % rabatt på hver bestilling.

Jeg har både Postmates Unlimited og Eats/Uber Pass. Vil de bli slått sammen?

Hvis du har både et Postmates Unlimited og et Eats Pass, kansellerer vi Eats-passet ditt og du beholder Postmates Unlimited-medlemskapet. Dette gjelder i alle tilfeller unntatt Amex-kortholdere som får et gratis Eats Pass. For dem kansellerer vi Postmates Unlimited-abonnementet.

Postmates Unlimited-abonnementet mitt ble ikke overført, eller det ser ut til å utløpe tidligere enn jeg forventet. Hvorfor?

Det er mulig at betalingsautorisasjonen din har utløpt/utløper på slutten av syklusen. Vennligst autoriser betalingen på nytt i den nye appen for å fortsette å nyte godt av dine Postmates Unlimited fordeler.

Jeg er ny abonnent, eller Postmates Unlimited-abonnementet mitt har utløpt, og det nye settet med fordeler ser annerledes ut enn det jeg hadde før. Hvorfor?

Vi innfrir de gjeldende Postmates-fordelene for eksisterende abonnenter. Nye abonnenter får et oppdatert sett med fordeler.

Vil jeg fortsette å få de samme fordelene som eksisterende Postmates Unlimited-medlem?

Vi innfrir de gjeldende Postmates-fordelene for eksisterende abonnenter. Nye abonnenter får et oppdatert sett med fordeler.

Hvis jeg er Postmates Unlimited-medlem, gjelder fordelene mine nå når jeg bestiller fra både Postmates og Uber Eats?

Ja, fordelene gjelder for begge tjenestene.