Endre tips

Hvis du la til tips til leveringspartneren da du la inn bestillingen, kan du endre tipsbeløpet opptil én time etter at bestillingen mottas.

Du kan gjøre dette på to måter:

ALTERNATIV 1

Etter at bestillingen er mottatt, blir du bedt om å legge til en vurdering og gi tips til leveringspartneren hvis du velger:

1. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til vurderingen og vise det aktuelle tipsbeløpet.
2. Trykk på «Rediger» for å endre beløpet.
3. Trykk på «Lagre og fortsett» for å lagre det nye tipsbeløpet.

ALTERNATIV 2

1. Trykk på bestillinger-ikonet på den nederste menylinjen i appen.
2. Skroll for å finne bestillingen.
3. Trykk på «Endre beløp» ved siden av tipsbeløpet.

MERK: Muligheten til å redigere tipsbeløpet er tilgjengelig i opptil én time etter at bestillingen er levert.

Hvis du vil legge til tips til leveringspartneren etter at bestillingen er lagt inn, kan du lese artikkelen nedenfor. Vær oppmerksom på at tips som legges til etter at bestillingen er levert, ikke kan endres.