Bestellingen op een iPad worden niet geaccepteerd

Als bestellingen niet worden geaccepteerd in de app, komt dit waarschijnlijk doordat je bij de app bent ingelogd buiten je normale openingstijden voor Uber Eats.

1. Controleer of je bent ingelogd tijdens de openingstijden van het restaurant.
  2. Is dit het geval? Reset de iPad dan door de ronde Home-knop en de aan-uitknop aan de zijkant vijf seconden lang tegelijkertijd ingedrukt te houden. Log uit en weer in.

Soms worden ook binnenkomende bestellingen automatisch gepauzeerd door Uber Eats Orders.

Hier zijn twee redenen voor:

• Er zijn meerdere bestellingen achter elkaar niet geaccepteerd.
  • De acceptatietijd is langer dan normaal, waardoor klanten hun bestelling annuleren.

In het artikel Waarom bestellingen automatisch worden gepauzeerd kun je meer hierover lezen en nagaan of bestellingen momenteel worden gepauzeerd.

If you’re still experiencing issues with your iPad, you can access your Uber Eats Orders through merchants.ubereats.com/orders.