Je Uber Eats-menu bijwerken

Open Menu Maker volgens de onderstaande stappen om je menu te bewerken:

1. Log in bij restaurant.uber.com/.
  2. Voer je gebruikersnaam, wachtwoord en viercijferige code in.
  3. Klik in de linkerzijbalk op MENU om Menu Maker te openen.

Opmerking voor POS-gebruikers: Gebruik Menu Maker niet voor wijzigingen als uw POS-systeem en je Uber Eats-menu zijn geïntegreerd. Wijzig je menu dan rechtstreeks in je POS-systeem.

Een menu-item toevoegen

1. Open Menu Maker en klik op OVERZICHT.
  2. Selecteer ITEM TOEVOEGEN in de vervolgkeuzelijst naast de zoekbalk.
  3. Voer de gegevens in het zijpaneel ITEM BEWERKEN in. (voeg ook een uitgebreide beschrijving en een foto toe).
  4. Klik op OPSLAAN.

Een menu-item bijwerken

Je kunt de naam, beschrijving en aanpassingen van een item wijzigen en extra formaatopties opgeven.

1. Open Menu Maker en klik op OVERZICHT.
  2. Zoek of selecteer het item om het zijpaneel ITEM BEWERKEN te openen.
  3. Klik op het tabblad OVER om de basisgegevens bij te werken.
  4. Klik op de vervolgkeuzelijst onder PRODUCTTYPE als je het itemtype wilt bijwerken.
  5. Als er extra velden vereist zijn, worden deze hieronder weergegeven.
  6. Klik op het tabblad DETAILS om andere gegevens bij te werken, zoals dieetkenmerken.
  7. Klik op OPSLAAN.

Een menu-item verwijderen

Verwijderde items worden volledig uit alle menu's verwijderd.

1. Open Menu Maker en klik op OVERZICHT.
  2. Zoek of selecteer het item om het zijpaneel ITEM BEWERKEN te openen.
  3. Klik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek naast de knop OPSLAAN.
  4. Klik op VERWIJDEREN.

Een categorie toevoegen

1. Open Menu Maker en klik op OVERZICHT.
  2. Klik op de vervolgkeuzelijst TOEVOEGEN naast de zoekbalk.
  3. Selecteer CATEGORIE TOEVOEGEN.
  4. Voer de gegevens in en klik op OPSLAAN.

Een categorie bijwerken

1. Open Menu Maker en klik op OVERZICHT.
  2. Klik op de categorie die je wilt bijwerken.
  3. Bewerk de gegevens in het zijpaneel CATEGORIE BEWERKEN.
  4. Klik op OPSLAAN.

Let op: Je kunt een categorie ook bijwerken wanneer je een menu-item bewerkt. Volg de stappen onder EEN MENU-ITEM BIJWERKEN en ga naar het tabblad BASIS om de categorie bij te werken.

Een aanpassingsgroep bijwerken

Met aanpassingsgroepen kunnen klanten hun maaltijden aanpassen. Als je klanten bijvoorbeeld een soort pastasaus wilt laten aanpassen, voeg je een aanpassingsgroep toe met de naam 'Sauskeuze'.

1. Open Menu Maker en klik bovenaan op AANPASSINGSGROEPEN.
  2. Klik of voeg de aanpassingsgroep toe die je wilt bijwerken.
  3. Gegevens bewerken in het zijpaneel AANPASSING BEWERKEN:
    • Opties toevoegen of verwijderen
    • Optieprijzen bewerken
    • Regels voor aanpassingsgroepen bewerken

Let op: Je kunt een aanpassingsgroep ook bijwerken wanneer je een menu-item bewerkt. Ga op de pagina 'Overzicht' naar het menu-item met de gewenste aanpassingsgroep. Klik op de naam van de aanpassingsgroep onder het item en bewerk de gegevens in het zijpaneel 'Aanpassingsgroep bewerken'.

Bekijk de onderstaande artikelen voor meer manieren om je menu te bewerken:

Je menu pauzeren

Op het tabblad 'Overzicht' zie je een schuifknop waarmee je kunt zien of het geselecteerde menu Live of Gepauzeerd is. Klik op de knop Bewerken om het menu te wijzigen in Live of Gepauzeerd.