Hoe kan ik een bestelling uitstellen?

Heb je het te druk in de keuken? Via Uber Eats Orders kun je bestellingen uitstellen. Ga in de bestelpagina naar de knop voor hulp bij bestellingen in de rechterbovenhoek.

De bestelstatus bepaalt welke opties voor uitstel je hebt.

Er is nog GEEN bezorger aan de bestelling toegewezen

• Selecteer Bestelling uitstellen om extra tijd toe te voegen. Je kunt 5, 10, 20 of 30 minuten aan de bereidingstijd van de bestelling toevoegen.

Er is WEL een bezorger aan de bestelling toegewezen

• Nadat een aanvraag is geaccepteerd of verzonden, kun je de bereidingstijd niet meer aanpassen. De app stuurt automatisch een ophaalverzoek naar de bezorger wanneer er nog 7 minuten op de klok staan.

LET OP: Heeft je keuken een bestelling eerder klaar? Kies dan Klaar. De bezorger vertrekt dan gelijk richting je restaurant.

LET OP

Soms pauzeert Uber Eats Orders binnenkomende bestellingen automatisch.

Hier zijn twee redenen voor: - Je hebt meerdere bestellingen achter elkaar niet geaccepteerd. - Je acceptatietijd is langer dan normaal, waardoor klanten hun bestelling annuleren.

Je leest hier meer over in het onderstaande artikel. Ook lees je hier hoe je ziet of bestellingen momenteel zijn gepauzeerd: Waarom pauzeert de app bestellingen automatisch?

Meer informatie over Uber Eats Orders vind je in onze training.