Je bankrekening instellen

Alleen gebruikers met de juiste rechten in Uber Eats Manager kunnen je bankrekening instellen. Raadpleeg dit artikel om machtigingen te bewerken: Gebruikersrollen bewerken in Uber Eats Manager.

Bankrekeninggegevens kunnen alleen de eerste keer online worden bijgewerkt. Neem contact op met support als je het opnieuw wilt bijwerken.

Voeg als volgt bankrekeninggegevens toe:

1. Log in bij Uber Eats Manager met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer Betalingen in het linkermenu.
  3. Scrol omlaag naar Bankrekeninggegevens en klik op Toevoegen.
  4. Vul de vereiste bankrekeninggegevens in.
  5. Klik op Versturen.

Factuurgegevens toevoegen/bijwerken doe je als volgt:

1. Log in bij Uber Eats Manager met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer Betalingen in het linkermenu.
  3. Selecteer bovenaan het tabblad Factuurinstellingen.
  4. Vul de vereiste factuurgegevens in:
    • wettelijke naam van het bedrijf
    • adres
    • plaats
    • postcode
  5. Vink het vakje Disclaimer aan en klik op Verzenden.