Ik had een probleem met mijn pakketbezorging

Voordat je contact met ons opneemt:

• Is je pakket nog niet bezorgd? Neem dan via de app contact op met de bezorger.
  • Bezorgers mogen aanvragen weigeren, bijvoorbeeld als je pakket te zwaar of te groot is voor hun voertuig, niet veilig verpakt is of een verboden item bevat.
  • Is de ontvanger van het pakket niet beschikbaar? Dan kan de bezorger contact met je opnemen via de app om het probleem op te lossen of een retourzending te regelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten van het pakket.
  • Is je pakket tijdens de bezorging beschadigd en wil je restitutie van de bezorgkosten? Stuur ons dan binnen drie werkdagen na de bezorgdatum een foto en een beschrijving van de schade. Uber heeft geen pakketverzekering.

Selecteer hieronder het bezorgprobleem, zodat we je sneller kunnen helpen:

Vul het onderstaande formulier in voor andere bezorgproblemen: