Ik heb hulp nodig met een voucher

Als het niet lukt om een voucher van een bedrijf toe te passen op je rit, controleer dan goed of je het volgende hebt gedaan:

• Je hebt de voucher geclaimd. Open de link in de e-mail om de voucher in te wisselen en toe te voegen aan je account.
  • Je hebt een in aanmerking komende rit aangevraagd. Bekijk de vouchergegevens via de originele link Voucher accepteren.
  • Je hebt je persoonlijke profiel gebruikt. Vouchers zijn niet geldig voor een zakelijk profiel, tenzij je je hebt aangemeld bij het zakelijke account van je bedrijf en je bedrijf je een voucher heeft gestuurd. Neem voor vragen contact op met de beheerder.
  • Je gebruikt de nieuwste versie van de Uber-app. Werk de app bij of verwijder de app en installeer deze opnieuw via de App Store of Google Play Store. Als je app is bijgewerkt, probeer deze dan te sluiten en opnieuw te starten.
  • Een persoonlijke betaalmethode is aan je account toegevoegd. Zelfs als de voucher genoeg tegoed bevat om voor je volledige rit/bestelling te betalen, is een persoonlijke betaalmethode vereist. Voeg deze toe aan je account voordat je de rit belt of een bestelling plaatst.