Je Postmates Cash is nu Uber Cash

Wat is Uber Cash?

Uber Cash is een betaaloptie die je kunt gebruiken om te betalen voor Postmates-bestellingen.

Hoe krijg ik Uber Cash?

Je kunt Uber Cash rechtstreeks in de app kopen. Zie ons Helpcentrum-artikel hieronder voor meer informatie.

Let op: Uber Cash-saldo kan ook uit andere bronnen komen, zoals:

• Het saldo van eventuele cadeaubonnen
  • Tegoed gekregen van de klantendienst
  • Promotionele tegoeden
  • AmEx Premium-voordelen

Hoe gebruik ik Uber Cash?

1. Maak een bestelling in de app.
  2. Selecteer Winkelwagen bekijken of Afrekenen.
  3. Tik boven de knop Bestelling plaatsen op je huidige betaalmethode.
  4. Ga naar Betaalopties en selecteer Uber Cash.
  5. Ga terug naar het bestellingsscherm en controleer of je Uber Cash als betaalmethode hebt geselecteerd.
  6. Bekijk je bestelling en tik op Bestelling plaatsen.

Kost een bestelling meer als je met Uber Cash betaalt?

Nee, er is geen verschil in prijs tussen bestellingen betaald met Uber Cash en andere betaalmethoden.

Is Uber Cash van toepassing op familieprofielen?

Nee.

Kan ik korting krijgen op Uber Cash-aankopen?

Je kunt een vast bedrag aan Uber Cash kopen (via de bovenstaande stappen) en korting op de aankoop ontvangen.

Zijn Uber Cash-aankopen restitueerbaar?

Uber Cash-aankopen kunnen worden terugbetaald als je resterende saldo ten minste $ 5 is. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over het aanvragen van een restitutie.

Als je tegen problemen aanloopt en hulp nodig hebt met Uber Cash, neem dan hieronder contact met ons op. We kijken graag met je mee.