Ik kan mijn telefoonnummer of e-mailadres niet bijwerken

Wanneer u uw telefoonnummer probeert bij te werken in de Uber-app, ontvangt u per sms een verificatiecode. Vul de code in de app in om de wijziging te bevestigen.

Let op: Het kan zijn dat u problemen heeft met het bijwerken van uw telefoonnummer of e-mailadres als u meer dan één account heeft. We adviseren gebruikers maar één Uber-account aan te maken voor zowel ritten als Uber Eats.

Gebruik het volgende artikel voor informatie over het bijwerken van uw telefoonnummer, e-mailadres en andere persoonlijke gegevens:

Wanneer u een foutmelding bij het bewerken van uw account krijgt, deel daarover dan informatie met ons via een van de onderstaande velden. Deze gegevens zijn verplicht om de veiligheid van uw account te waarborgen.