When you deactivate your account:
You’ll be prompted to pay any outstanding bills. Once you successfully submit all final payments, your account will be deactivated.
You may want to delete all employees from the dashboard before deactivating your account.
دا ویب پا .ه د دریمې ډلې کوکیز کاروي ترڅو تاسو ته اړونده اعلاناتو ته خدمت وکړي او ستاسو د موقعیت په یاد ساتلو سره شخصي کول چمتو کړي. تاسو کولی شئ لاندې د "غوره کولو" ت buttonۍ غوره کولو سره دا کوکیز غوره کړئ. که تاسو د Uber حساب لرئ، نو تاسو کولی شئ دلته ستاسو د معلوماتو "پلور" یا "شریکول" غوره کړئ.