Vanliga frågor om inbjudningsprogrammet

Vem kan delta i inbjudningsprogrammet?

Alla Uber for Business-kunder i USA som uppfyller behörighetskraven kan delta i inbjudningsprogrammet. Genom att rekommendera Uber for Business till dina vänner och arbetskamrater kan du tjäna upp till 500 USD som du kan använda till privata resor, måltidsbeställningar och leveranser genom Uber och Uber Eats.

Om personerna du bjuder in uppfyller behörighetskraven kan de också få belöningar när deras organisation skapar ett Uber for Business-konto och spenderar 100 USD under de första 60 dagarna.

Vilka är behörighetskraven?

Personen som bjuder in måste tillhöra en Uber for Business-organisation i USA och inbjudningarna måste skickas ut innan erbjudandet löper ut.

Personen som bjuds in måste använda inbjudningslänken från Uber för att skapa ett nytt Uber for Business-konto som är baserat i USA och spendera minst 100 USD på sitt konto inom 60 dagar efter det att kontot skapades.

Hur skickar jag ut en inbjudan?

Gör så här för att skicka ut en inbjudan:

1. Logga in på kontrollpanelen för Uber for Business.
  2. Välj din kontoprofil i menyn. Det finns en knapp för att delta i inbjudningsprogrammet. I inbjudningsformuläret kan du ange kontaktinformationen för vännen eller organisationen som du vill bjuda in till Uber for Business.
  3. Fyll i inbjudningsformuläret så skickar vi en registreringslänk och anvisningar till den angivna e-postadressen.

Vem kan jag bjuda in till inbjudningsprogrammet?

Du kan bjuda in vem som helst så länge de skapar ett Uber for Business-konto som är baserat i USA. Inbjudningsbelöningar delas ut i USD.

Hur mycket kan jag tjäna?

Du kan få en kupong på 50 USD för upp till 10 inbjudningar under en tremånadersperiod. Det blir totalt upp till 500 USD i Uber-krediter som du kan använda till privata resor och leveranser.

När och hur får jag belöningarna?

Du är berättigad till belöningar när en organisation använder din inbjudningslänk för att skapa ett nytt Uber for Business-konto, förutsatt att organisationen uppfyller behörighetskraven.

Du och kontakten du bjöd in får då var sin Uber-kupong på 50 USD via e-post som kan användas till privata resor eller leveranser i Uber- eller Uber Eats-appen i slutet av nästkommande månad.

När du har fått din kupong kan du följa dessa steg för att lösa in den:

1. Logga in i Uber-appen eller skapa ett konto på uber.com.
  2. Klicka på länken i ditt mejl för att göra anspråk på kupongen.
  3. Kupongen kommer automatiskt att läggas till på ditt konto och kan användas vid nästa resa eller beställning som uppfyller kriterierna.

Har du några frågor? Mer information om företagskuponger.

Kan jag spåra statusen för mina inbjudningar?

Vi erbjuder för närvarande ingen möjlighet att spåra inbjudningar. Vi meddelar dig emellertid via ditt Uber for Business-konto när en inbjudan har kvalificerat sig för belöningar. Du kan alltid kontakta business-support@uber.com om du behöver mer hjälp.

Kan jag bjuda in kunder i vilket land som helst?

För närvarande kan endast organisationer i USA delta i det här programmet.

Jag eller personen jag bjöd in fick inte någon belöning för inbjudan. Vad ska jag göra?

Du är berättigad till en belöning när en organisation du bjuder in uppfyller behörighetskraven.

Belöningarna delas ut via e-post månaden efter att du blivit berättigad. Om du inte kan hitta din belöningsavisering i inkorgen för den e-postadress som du registrerade med Uber for Business ska du ta kontakt med business-support@uber.com.

Personen jag bjöd in registrerade sig inte med hjälp av den inbjudan som skickades till e-postadressen. Hur kan jag få inbjudningskrediten?

Så länge personerna du bjuder in registrerar sig för ett konto med hjälp av länken i e-postinbjudan får du belöningen. De behöver inte använda e-postadressen dit inbjudan skickades för att registrera sig för Uber for Business.

Om personen du bjöd in får inbjudningar från flera avsändare får endast den första avsändaren belöningen.

Någon annan än personen jag bjöd in skapade ett Uber for Business-konto. Får vi båda ändå belöningen?

Om personen du bjuder in vidarebefordrar mejlet till någon annan för att slutföra registreringsprocessen är du fortfarande berättigad till en belöning om personen tillhör samma organisation i USA och använder inbjudningslänken i mejlet med inbjudan. Endast kontakten du angav kommer att få inbjudningsbelöningen, inte personen som hen vidarebefordrade länken till.

Kan jag få belöningar för tidigare kunder som jag bjöd in innan inbjudningsprogrammet startade?

Nej. Inbjudningsprogrammet spårar nya Uber for Business-kunder som bjuds in. Vi kan inte erbjuda belöningar till kunder som har registrerat sig innan programmet lanserades.