Accepterar inte beställningar på iPad

Om din app inte accepterar beställningar beror detta sannolikt på att appen är inloggad vid en tidpunkt utanför dina vanliga Uber Eats-öppettider.

1. Dubbelkolla att du är inloggad under restaurangens öppettider
  2. Om du är det, återställ din iPad genom att hålla ner den runda hemknappen och sidoknappen samtidigt i fem sekunder. Logga sedan ut och in igen.

Uber Eats Orders kan också automatiskt pausa inkommande beställningar.

Detta kan ske av två anledningar:

• Flera beställningar i rad som inte accepteras.
  • Det tar längre tid än vanligt för er att acceptera beställningar, vilket gör att kunderna avbokar dem.

Läs artikeln Varför beställningar pausas automatiskt för mer information om detta och för att kontrollera om restaurangen för närvarande är pausad.

If you’re still experiencing issues with your iPad, you can access your Uber Eats Orders through merchants.ubereats.com/orders.