Konfigurera ditt bankkonto

Endast användare med lämpliga behörigheter i Uber Eats Manager kan konfigurera ditt bankkonto. Läs denna artikel om du vill redigera användarbehörigheter: Redigera användarroller i Uber Eats Manager.

Observera att bankkontouppgifter bara kan uppdateras online första gången. Kontakta kundsupporten om du vill uppdatera den igen.

Uppdatering av kontouppgifterna:

1. Logga in på Uber Eats Manager med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Välj ”Betalningar” i menyn till vänster.
  3. Bläddra ner till ”Bankkontouppgifter” och klicka på ”Lägg till”.
  4. Fyll i de obligatoriska bankkontouppgifterna.
  5. Klicka på ”Skicka”.

Så här lägger du till/uppdaterar fakturauppgifter:

1. Logga in på Uber Eats Manager med ditt användarnamn och lösenord.
  2. Välj ”Betalningar” i menyn till vänster.
  3. Välj fliken ”Fakturainställningar” längst upp.
  4. Fyll i de obligatoriska fakturauppgifterna:
    • Företagsnamn/juridiskt namn
    • Gatuadress
    • Ort
    • Postnummer
  5. Markera rutan ”Ansvarsfriskrivning” och klicka på ”Skicka”.