Rapportera en allvarlig händelse involverande en partnerförare eller fordon

Detta formulär är till för personer utan konto som vill rapportera allvarliga incidenter som rör en förare eller ett fordon på Uber-plattformen, till exempel:

• Bilolyckor
  • Otrygg körning
  • Verbala eller fysiska konflikter
  • Olämplig fysisk kontakt.

Om du har ett konto och beställde resan väljer du ditt ärende i listan nedan. Vi kan hjälpa dig snabbare om du rapporterar händelsen via rätt formulär.

Om du var medpassagerare på en resa eller ett utomstående vittne och vill rapportera en allvarlig incident med en passagerare, en förare eller ett fordon ber vi dig fylla i formuläret nedan så att vi kan identifiera resan. Vi hör av oss för att hjälpa dig.

Uber har strikta säkerhetsriktlinjer för att se till att alla resor är säkra och bekväma. Oprofessionella förarbeteenden tolereras inte.