Jag hade ett problem med min paketleverans

Några saker att notera innan du kontaktar oss:

• Om ditt paket inte har levererats ännu kan du ringa eller skicka meddelande till föraren i appen.
  • Förare kan avboka din beställning oavsett anledning, till exempel om ditt paket var för tungt, för stort för fordonet, inte var säkert förpackat eller innehöll ett förbjudet objekt.
  • Om personen som skulle ta emot paketet inte var tillgänglig kan det hända att föraren försöker kontakta dig i appen för att lösa problemet eller samordna en retur. Du kommer att ansvara för kostnader förknippade med att returnera paketet till dig om det behövs.
  • Om ditt paket skadades under leveransen och du vill begära återbetalning av leveranskostnaden måste du skicka in ett foto och en beskrivning av skadan inom tre arbetsdagar efter leveransdatumet. Uber försäkrar inte paketleveranser.

Välj ditt leveransproblem nedan för att få snabbare svar:

Fyll i formuläret nedan om du har andra leveransproblem: