Jag behöver hjälp med en kupong

Om du har problem med att använda en kupong från ett företag för din resa ska du dubbelkolla att du gjort följande:

• Gjort anspråk på kupongen. Öppna länken i mejlet du fick för att lösa in din kupong och lägga till den på ditt konto.
  • Beställt en godkänd resa. Kontrollera kupongens information via den ursprungliga ”Acceptera kupong”-länken.
  • Använt din personliga reseprofil. Kuponger fungerar inte på företagsprofiler, såvida du inte gått med i ditt företagskonto och använder en kupong som ditt företag skickat till dig (kontakta din administratör om du har frågor).
  • Uppdaterat till den senaste versionen av appen. Uppdatera din app eller ta bort och installera den igen från App Store eller Google Play Store. Om din app är uppdaterad ska du testa att tvångsavsluta den och sedan starta den igen.
  • En personlig betalningsmetod har lagts till på ditt konto. Även om din kupong helt och hållet täcker din resa/beställning krävs en personlig betalningsmetod. Lägg till det till ditt konto innan du ringer din förare eller gör din beställning.