Ladda ned dina uppgifter

På Uber sätter vi stort värde på ditt förtroende och vi har förbundit oss att hålla dina uppgifter säkra. Därför ger vi dig möjlighet att enkelt ta del av och fatta beslut om de uppgifter som du delar och vi samlar in när du använder Uber.

För att din information ska hållas säker måste du logga in på ditt konto innan du kan begära ut dina uppgifter.
När vi tagit emot din begäran skickar vi en bekräftelse. Vi sammanställer en nedladdning av dina uppgifter och du får ett meddelande via mejl eller sms när den är klar.

OBS! När du laddar ned dina uppgifter försvinner de inte från Ubers system. Klicka på länken nedan för information om hur du tar bort ditt konto.
Du kan hitta mer information om uppgifterna vi samlar in och hur de används på vår sida för integritetsöversikt.