Begär ut en kopia på dina personuppgifter

Hos Uber värdesätter vi ditt förtroende. För att du ska förstå vilka uppgifter vi samlar in och hur de används erbjuder vi olika alternativ för dig att visa och få tillgång till denna information. För att få tillgång till dessa uppgifter måste du logga in på ditt konto med tvåstegsverifiering som en extra säkerhetsåtgärd.

Utforska dina uppgifter

Visa och utforska en onlinesammanfattning av din kontoinformation, till exempel antal genomförda resor och Uber Eats Orders.

Ladda ned dina uppgifter

Med detta alternativ kan du begära en nedladdningsbar fil med dina uppgifter. Vi skickar ett meddelande via mejl eller SMS när vi får din begäran och igen när filen är klar att laddas ned.