Ladda ned dina uppgifter

Vi på Uber värdesätter ditt förtroende för oss, och vi har förbundit oss att hålla din information säker. Av denna anledning ger vi dig möjlighet att enkelt ta del av och fatta beslut om de uppgifter du delar och som samlas in av oss när du använder Uber.

För att din information ska hållas säker måste du logga in på ditt konto för att kunna begära ut dina uppgifter.
När vi tagit emot din begäran skickar vi en bekräftelse. Vi sammanställer en nedladdning av dina uppgifter och du får en mejl- eller SMS-avisering när den är klar.

OBS: När du laddar ned dina uppgifter försvinner de inte från Ubers system. Klicka på länken nedan för information om hur du tar bort ditt konto.
Du kan hitta mer information om uppgifterna vi samlar in och hur de används på vår sida för integritetsöversikt.