Återaktivera mitt konto

Om det har gått mer än 30 dagar sedan du raderade ditt konto kommer det att tas bort permanent och eventuella oanvända krediter, kampanjer eller belöningar tas bort. Du måste skapa ett nytt konto för att kunna använda Ubers tjänster.

Om det har gått mindre än 30 dagar sedan du raderade ditt konto och du har ändrat dig kan du återställa det genom att logga in på Uber.com.

Vi kan hjälpa dig att återaktivera ett befintligt konto. Vi behöver en skärmbild av det telefonnummer som du vill använda från telefonens enhetsinställningar, tillsammans med ditt namn och din e-postadress. Denna information begärs för att säkerställa ditt kontos säkerhet.

🇺🇸
open
+1
Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från