Postmates Cash anges nu i Uber Cash

Vad är Uber Cash?

Uber Cash är ett betalningsalternativ som kan användas för att betala för Postmates-beställningar.

Hur får jag Uber Cash?

Uber Cash kan köpas direkt i appen. Mer information finns i vår artikel i hjälpcentret nedan.

Obs: Ett Uber Cash-saldo kan också komma från andra källor, till exempel:

• Saldot på eventuella presentkort
  • Krediter från kundtjänsten
  • Kampanjkrediter
  • Amex Premium-förmåner

Hur använder jag Uber Cash?

1. Skapa en beställning i appen.
  2. Välj ”Visa varukorg” eller ”Till kassan”.
  3. Tryck på din aktuella betalningsmetod ovanför knappen ”Skapa beställning”.
  4. Välj “Uber Cash” på skärmen med betalningsalternativ.
  5. Återgå till beställningsskärmen och verifiera att Uber Cash är den valda betalningsmetoden.
  6. Granska din beställning och tryck på ”Beställ”.

Kostar beställningar mer när man betalar med Uber Cash?

Nej, det finns ingen skillnad i pris mellan beställningar som betalats med Uber Cash jämfört med andra betalningsmetoder.

Gäller Uber Cash för familjeprofiler?

Det gör det inte.

Kan jag få rabatt på Uber Cash-köp?

Du kan köpa ett visst belopp Uber Cash (enligt stegen ovan) och få rabatt på köpet.

Är Uber Cash-köp återbetalningsbara?

Uber Cash-köp kan återbetalas om ditt återstående saldo är minst 5 SEK. Se länken nedan för detaljer om hur du begär återbetalning.

Om du har problem och behöver hjälp med Uber Cash kan du kontakta oss nedan så tar vi gärna en titt.