Jag kan inte uppdatera mitt telefonnummer eller min e-postadress

När du försöker uppdatera ditt telefonnummer i Uber-appen eller i Uber Eats-appen ska du få en verifieringskod via sms. Ange denna kod i din app för att bekräfta ändringen.

Observera: Du kan ha problem med att uppdatera ditt telefonnummer eller din e-postadress om du har fler än ett konto. Vi rekommenderar att användare har ett och samma Uber-konto för både resor och Uber Eats.

Använd följande artikel för information om hur du uppdaterar ditt telefonnummer, din e-postadress och annan personlig information:

Om du fick ett felmeddelande när du försökte redigera ditt konto kan du dela ytterligare information med oss i rutorna nedan. Denna information krävs för att säkerställa ditt kontos säkerhet.