Uber uygulaması, Mayıs 2018’den itibaren telefonunuzdaki kişileri hesabınıza aktarma işlemini desteklemeyecek. Bu isteğe bağlı özellik, Uber uygulamasının sizin için kişiselleştirilmiş öneriler oluşturmasını sağlıyordu (hangi arkadaşları davet edebileceğinize dair öneriler gibi). Telefonunuzdaki kişiler, artık Uber sunucuları ile senkronize olmayacak ve önceden senkronize edilen kişi bilgileri silinecek.
Adres defterinizi, uygulama içinde görüntülemenizi sağlayan özellikleri kullanmaya devam ederseniz uygulama, kişiler için izin istemeye devam edecektir. Örneğin:
Bu özellikleri kullandığınızda Uber, ücretleri bölüştüğünüz arkadaşlarınız gibi seçmiş olduğunuz belirli kişilerin bilgilerini kaydetmeye devam edecek.
Bu web sitesi, size ilgili reklamlar sunmak ve konumunuzu hatırlayarak kişiselleştirme sağlamak için üçüncü taraf çerezleri kullanır. Aşağıdaki “Devre dışı bırak” düğmesini seçerek bu çerezleri devre dışı bırakabilirsiniz. Bir Uber hesabınız varsa verilerinizin “satılma” veya “paylaşılma” iznini buradan devre dışı bırakabilirsiniz.