Download dine data

Hos Uber sætter vi pris på din tillid, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sørge for, at dine personlige oplysninger er sikre. Derfor giver vi dig mulighed for nemt at se og vælge mellem de oplysninger, du deler, og som indsamles, når du bruger Uber.

Af hensyn til dine oplysningers sikkerhed skal du logge på din konto og bekræfte din identitet ved hjælp af en midlertidig bekræftelseskode, før du kan anmode om dine data.

Uber sender en bekræftelse via e-mail eller sms, når vi modtager din anmodning, og når dine data er klar til download.

Når du downloader dine data, slettes de ikke fra Ubers systemer.

Du kan få flere oplysninger om, hvilke data vi indsamler, og hvordan de bruges, på siden oversigt over personlige oplysninger.