Uber Eats ‑valikoiman muokkaaminen

Voit muokata ruokalistaa avaamalla Menu Makerin seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään palveluun restaurant.uber.com/.
  2. Anna käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja nelinumeroinen PIN-koodi.
  3. Avaa Menu Maker klikkaamalla vasemmasta sivupalkista VALIKKO.

Huomautus POS-käyttäjille: Jos POS on integroitu Uber Eats -ruokalistaan, älä lähetä ruokalistan muutoksia Menu Makerin avulla. Vaihda ruokalistasi suoraan POS-järjestelmän kautta.

Voit lisätä ruokalistan tuotteen

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa YLEISKATSAUS.
  2. Valitse hakupalkin vieressä olevasta pudotusvalikosta LISÄÄ TUOTE.
  3. Anna tiedot MUOKKAA TUOTEETTA -sivupaneelissa. (Muista liittää mukaan yksityiskohtainen kuvaus ja kuva).
  4. Klikkaa TALLENNA.

Ruokalistan tuotteen päivittäminen

Voit muuttaa tuotteen nimeä, kuvausta, mukautuksia ja lisätä kokovaihtoehtoja.

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa YLEISKATSAUS.
  2. Avaa MUOKKAA TUOTTEEN sivupaneeli etsimällä tai valitsemalla tuote.
  3. Päivitä perustiedot klikkaamalla TIETOJA-välilehteä.
  4. Päivitä tuotetyyppi klikkaamalla TUOTETYYPPI alla olevaa pudotusvalikkoa.
  5. Jos lisäkenttiä vaaditaan, ne näkyvät alla.
  6. Voit päivittää muita tietoja, kuten ruokavalion ominaisuuksia, klikkaamalla TIEDOT-välilehteä.
  7. Klikkaa TALLENNA.

Ruokalistan tuotteen poistaminen

Muista, että tuotteen poistaminen poistaa sen kokonaan kaikista ruokalistoista.

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa YLEISKATSAUS.
  2. Avaa MUOKKAA TUOTTEEN sivupaneeli etsimällä tai valitsemalla tuote.
  3. Klikkaa kolmea pystysuoraa pistettä oikeassa yläkulmassa TALLENNA-painikkeen vieressä.
  4. Klikkaa POISTA.

Luokan lisääminen

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa YLEISKATSAUS.
  2. Klikkaa hakupalkin vieressä olevaa LISÄÄ-valikkoa.
  3. Valitse LISÄÄ LUOKKA.
  4. Anna tiedot ja klikkaa TALLENNA.

Luokan päivittäminen

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa YLEISKATSAUS.
  2. Klikkaa luokkaa, jonka haluat päivittää.
  3. Muokkaa tietoja MUOKKAA LUOKKAA -sivupaneelissa.
  4. Klikkaa TALLENNA.

Huomaa: Voit myös päivittää kategorian, kun muokkaat ruokalistan tuotetta. Noudata kohdan VALIKKOTUOTTEEN PÄIVITYS vaiheita ja siirry PERUS-välilehdelle päivittääksesi luokan sieltä.

Muokkausryhmän päivittäminen

Räätälöintiryhmät auttavat asiakkaita muokkaamaan aterioitaan. Jos esimerkiksi haluat antaa asiakkaiden muokata pastakastiketyyppiä, lisää muokkausryhmä nimeltä Kastikevalinta.

1. Avaa Menu Maker ja klikkaa yläreunasta MUKAUTUSRYHMÄT.
  2. Klikkaa tai lisää muokkausryhmä, jonka haluat päivittää.
  3. Muokkaa tietoja MUOKKAA MUOKKAA -ryhmän sivupaneelissa:
    • Lisää tai poista vaihtoehtoja
    • Muokkaa vaihtoehtojen hintoja
    • Muokkaa muokkausryhmän sääntöjä

Huomaa: Voit myös päivittää muokkausryhmän, kun muokkaat ruokalistan tuotetta. Etsi Yleiskatsaus-sivulta valikosta haluamasi muokkausryhmä. Klikkaa muokkausryhmän nimeä tuotteen alla ja muokkaa tietoja Muokkaa muokkausryhmää ‑sivupaneelissa.

Lisätietoja ruokalistan muokkaamisesta on alla olevissa artikkeleissa:

Ruokalistan keskeyttäminen

Yleiskatsaus-välilehdellä on kytkin, joka kertoo, onko valitsemasi ruokalista käytössä vai keskeytetty. Klikkaa Muokkaa-painiketta vaihtaaksesi valikon joko Live- tai Keskeytetty-tilaan.