Tarvitsen apua etusetelin kanssa

Jos sinulla on ongelmia yritykseltä saamasi etusetelin käyttämisessä matkaan, tarkista, että

• Olet lunastanut etusetelin. Lunasta etuseteli ja lisää se tilillesi avaamalla saamassasi sähköpostiviestissä oleva linkki.
  • olet pyytänyt etusetelin ehdot täyttävän kyydin. Tarkista etusetelin tiedot alkuperäisen Hyväksy etuseteli ‑linkin kautta.
  • olet käyttänyt omaa kyytiprofiiliasi. Etusetelit toimivat yritysprofiilissa vain, jos olet liittynyt yritystilille ja olet saanut etusetelin yritykseltäsi (voit pyytää lisätietoja ylläpitäjältä).
  • olet päivittänyt sovelluksen uusimpaan versioon. Päivitä sovellus tai poista se ja lataa se uudelleen App Storesta tai Google Play -kaupasta. Jos sovelluksesi on päivitetty, pakota sovellus sulkeutumaan ja käynnistä se uudelleen.
  • Tilillesi lisättiin oma maksutapa. Vaikka etuseteli kattaisi koko kyydin/tilauksesi, sinun on käytettävä omaa maksutapaa. Lisää tämä tilillesi ennen kuin soitat kyytiin tai teet tilauksen.

Tarvitsetko vielä apua?