Pakettien toimituksen UKK

Mikä on Uber Connect?

Uber Connectin avulla voit pyytää kuljettajaa viemään paketteja tietyssä toimituspaikassa odottavalle henkilölle.

Mitä voin lähettää?

Autolla toimitettavina paketteina voit lähettää seuraavien ehtojen mukaisia pieniä tai keskikokoisia paketteja:

• Paketit eivät saa sisältää kiellettyjä tavaroita tai tuotteita (katso kiellettyjen tavaroiden ja tuotteiden luettelo alta).
  • Paketit eivät ylitä toimituksen paino- tai arvorajoituksia.
  • Pakettien tulee mahtua keskikokoisen auton tavaratilaan hyvin.
  • Paketit on suljettu tiiviisti ja turvallisesti ja ne ovat valmiita noudettavaksi.

Pyörällä tai skootterilla toimitettavina paketteina voit lähettää seuraavien ehtojen mukaisia pieniä tai keskikokoisia paketteja:

• Paketit eivät saa sisältää kiellettyjä tavaroita tai tuotteita (katso kiellettyjen tavaroiden ja tuotteiden luettelo alta).
  • Pakettien yhteenlaskettu enimmäispaino on 6,8 kg ja yhteenlaskettu enimmäisarvo 100 €.
  • Paketit mahtuvat hyvin reppuun.
  • Paketit on suljettu tiiviisti ja turvallisesti ja ne ovat valmiita noudettavaksi.

Kielletyt tavarat ja tuotteet

Jollei sopimuksessasi toisin määrätä, kiellettyjä tavaroita ja tuotteita ovat muun muassa seuraavat:

• alkoholi
  • eläimet
  • ampuma-aseet
  • särkyvät esineet
  • raha/lahjakortit/jne.
  • huumeet.

Jos paketissa on kielletty tavara tai tuote tai se ei ole edellä mainittujen rajoitusten mukainen, kuljettaja voi perua pyynnön.

Näin pyydät toimituksen

Voit pyytää toimituksen näin:

1. Napauta Paketti-kuvaketta Uber-sovelluksessa.
  2. Valitse "Lähetä paketti" tai "Vastaanota paketti" ja anna lähettäjän tai vastaanottajan tiedot. Muista aina täyttää nämä tiedot, jotta voit aktivoida toimituksen PIN-koodin.
  3. Napauta "Valitse Connect".
  4. Lue paketin ohjeet ja valitse "Selvä".
  5. Tarkista toimituksen tiedot, valitse toimitusvaihtoehdot ja lisää erityisohjeet.
  6. Vahvista toimituspyyntö.

Huomaathan, että et voi vaihtaa nouto- tai toimitusosoitetta enää toimituksen pyytämisen jälkeen.

Toimituksen PIN-koodin avulla on mahdollista vahvistaa, että paketti on toimitettu, mutta joskus PIN-koodin hakeminen ei välttämättä onnistu. Jos aktivoit toimituksen PIN-koodin, se näkyy sovelluksessa ja jaetaan paketin vastaanottajan kanssa. Vastaanottajan tulee olla valmiina noutamaan toimitus ja jakamaan PIN-koodi kuljettajalle.

Jos pakettisi vaurioitui toimituksen aikana ja haluat pyytää hyvitystä toimituskuluista, sinun on lähetettävä valokuva ja kuvaus vahingosta kolmen arkipäivän kuluessa toimituspäivästä.

Uberilla ei ole pakettivakuutusta.

Katso tarkemmat tiedot käyttöehdoista. Käyttöehtojen rikkominen voi johtaa tilisi poistamiseen käytöstä ilman erillistä ilmoitusta.

Voinko lähettää jollekin yllätyspaketin?

Suosittelemme, että ilmoitat toimituksesta sen vastaanottajalle, jotta hän voi tavata kuljettajan tienlaidalla ja noutaa paketin kuljettajan ajoneuvosta.

Jos lähetät paketin jollekulle yllätyksenä, sinun on selkeästi ohjeistettava Uber-sovelluksen viestiosassa kuljettajaa jättämään paketti vastaanottajan ovelle. Kuljettaja voi aina kieltäytyä tästä pyynnöstä.