Kan ikke koble til for å kjøre

Først må vi bekrefte at du er på rett sted.

Hvis du ikke kan logge deg på for å kjøre, kan du sjekke de vanligste årsakene nedenfor.

Nettverksforbindelse

Det er mulig at du befinner deg i et område med begrenset eller ingen mobildekning. Prøv å dra til et annet sted med bedre dekning.

Du har en gammel appversjon eller et gammelt operativsystem

Problemet løses ofte ved å avinstallere appen og installere den på nytt.

Kontobegrensninger

Vanlige årsaker:

1. Du kjører utenfor tjenesteområdet til byen du har registrert deg for. Vil du kjøre i en ny by?
  2. Vurderingen din er for lav. Finn ut hvordan du kan forbedre vurderingene dine.
  3. Hvis du kjører i USA eller Canada, kan du ha overskredet grensen for kjøretid for stedet ditt.

Endringer i kontostatusen din

Kontroller innboksen (inklusive søppelpostmappen) og se etter «En melding fra Uber». Du kan også se i innboksen i appen etter eventuell kommunikasjon fra Uber om hvorfor du ikke kan koble deg til.

Vanlige årsaker:

• Dokumentene har utløpt eller må lastes opp på nytt
  • Nylig opplastete dokumenter venter på å bli gjennomgått
  • Kontoen er satt på vent

Hvis du fortsatt opplever problemer etter å ha undersøkt punktene ovenfor, kan du fylle ut feltene nedenfor, så tar vi kontakt for å hjelpe deg.